Activitatea social culturala


Conducerea Asociației CARP Câmpina invită pensionarii, membrii ai Asociației, să participe la manifestările organizate în colaborare cu Consiliul Local și Primăria, Casa de Cultură „GeoBogza”, Casa Tineretului și Clubul Pensionarilor din Municipiul Câmpina. Membrii din localitățile unde avem sucursale pot participa la activirățile organizate de autoritățile publice locale respective prin instituțiile de cultură propria sau se pot deplasa la Campina pentru a participa la activitatile organizate.

La Clubul Pensionarilor din Câmpina (situat pe B-dul Nicolae Balcescu nr.45 (in cladirea fostelor camine ale Liceului Petrol) se organizează;

- ZIUA PERSOANELOR VÂRSTNICE pe data de 1 octombrie;

- ZIUA FEMEII pe 8 martie;

- Zilnic jocuri de șah, remy, table sau citind o carte din biblioteca CARP care numără peste 600 de volume și se află în sediul clubului, la Centrul de zi.

- Periodic participarea la piese de teatru, spectacole și concerte unde pensionarii pot beneficia de facilitate la costul biletelor.

La sediul Asociației din Câmpina Str. Castanilor nr.4, anual în luna decembrie în preajma sărbătorilor de iarnă, membrii Asociației CARP Câmpina se pot bucura de concerte de colinde prezentate de grupuri de elevi ai Școlilor Gimnaziale și ai Clubului Copiilor din Câmpina, colinde care aduc clipe de bucurie și amintiri din anii copilăriei fiecăruia.

Activități ce se vor organiza in anul 2024 (gratuit pentru membrii Asociatiei):

-Atelier de creație și pictură. Membrii participanți la aceste cursuri vor procura unele din materialele necesare. La finalul cursului se va organiza o expoziție cu lucrările realizate. În perioadele in care nu se vor putea desfășura cursuri cu profesor platit, se vor desfășura ședinte conduse de un pensionar- profesor (pe baza de voluntariat).

-Cerc de dans pentru seniori. Se va participa la spectacole unde cursantii vor demonstra ce au invatat.

-Grup vocal condus de un pensionar-profesor (pe baza de voluntariat) cu întâlniri săptămânale.Se va participa la spectacole unde cursantii vor demonstra ce au invatat.

-Cerc de literature condus de un pensionar-profesor (pe baza de voluntariat), cu întâlniri săptămânale.

-Sărbătorirea Zilei Femeii, cu participarea cercurilor artistice ale Asoliatiei și invitați.

-Sărbătorirea Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstince, cu participarea cercurilor artistice ale Asociatiei și invitați.

Vă așteptăm sa va inscrieti la una sau la mai multe din activitatile Asociatiei!

Doritorii se pot inscrie la sediul Asociatiei CARP Campina din Str.Castanilor nr.4 pe baza de carnet de membru.

Relații suplimentare si informații la secretariatul Asociației: telefon 0244-337931