Activitatea turistica


Asociația CARP Câmpina, organizează excursii de o zi, de 2 și 3 zile pe diferite trasee din țară.

În statutul Asociației CARP Câmpina, la art.7. se prevede: Scopul principal al CARP este întrajutorarea, sprijinirea materială, socială și culturală a membrilor săi prin: organizarea de activități turistice și de agrement pentru membrii CARP și pentru membrii de familie aflați în intreținerea acestora, cum ar fi: excursii în țară și străinatate, vizionarea unor spectacole, vizitarea unor muzee etc.

Excursiile se organizează de către sucursale și sediul central. Transportul se efectuează cu mijloc de transport închiriat de CARP Câmpina, printr-un parteneriat cu o firmă de transport persoane.

Fiecare excursie are un însoțitor de grup care se ocupă de toate demersurile organizatorice necesare, ține legătura cu membrii grupului, șoferul și conducerea Asociației, fiind responsabil de buna desfășurare a excursiei pe tot parcursul acesteia. Însotițori de grup pot fi referenții casieri din sucursale, membrii Consiliului Director, salariații, membrii agreați, cu aprobare / delegare prealabilă obținută de la Președintele Asociației.

Sunt acceptați să participe membri ai Asociației și/sau membrii de familie ai acestora.

Prețul deplasării se stabilitește de către firma de transport, cu aprobarea conducerii CARP Câmpina si repartizarea costurilor pe numarul de participanti. Participantii achita c-val excursiei la Sucursala CARP organizatoare.

Programarea, organizarea și desfășurarea excursilor impune o preocupare atentă și responsabilă din partea organizatorilor, incluzând stabilirea traseului, a obiectivelor ce trebuie vizitate, stabilirea servirii meselor, iar când durata depășește o zi se căută spații de cazare corespunzătoare, care să ofere un confort cât mai bun în funcție de posibilitățile financiare ale participanților și de tarifele sezoniere sau extrasezoniere.

Excursiile se desfășoară la nivelul tuturor sucursalelor pe cât mai diverse trasee, unele fiind spre București, Pitești, Mănăstirea Nicula, Târgu Mureș, Delta Dunării, Transfăgărășan, Clisura Dunării, Apuseni, Transalpina, Bucovina, Maramureș. Multe excursii au fost organizate la Mănăstirea Prislop. Alte destinații preferate de pensionari au fost localitățile din Bucovina și Ardeal.

EXCURSIILE PROPUSE PENTRU ANUL 2024

Excursiile pot fi de 1 la 3 zile, in parteneriat cu societatea de transport SC DIANA PA SRL.

Excursiile de o zi propuse pentru Sucursala Câmpina:

 1. CHEILE GRĂDIȘTEI,
 2. SIMFONIA LALELELOR.
 3. JUNII BRAȘOVULUI,
 4. CRAIOVA,
 5. PISSIOTA,
 6. TRANSBUCEGI,
 7. BUCUREȘTI, CERNICA, MOGOȘOAIA.
 8. MĂNĂSTIREA DEALU, CETATEA DE SCAUN TÂRGOVIȘTE.
 9. MUZEUL ASTRA SIBIU

Excursii de 1-3 zile propuse la Sucursala Brebu:

 • 20 aprilie, PITEȘTI - SIMFONIA LALELOR,
 • 23-25 mai, APUSENI,
 • 20-21 iunie, ALBA IULIA,
 • 18-19 iulie, SUCEAVA,
 • 8-9 octombrie, DOBROGEA.

Excursii de 3 zile propuse la Sucursala Florești:

 • 21-23 iunie, MĂNĂSTIREA NICULA
 • 27-29 septembrie, IAȘI.

Sugestii si propuneri pentru trasee si obiective pot fi depuse in Sucursala Asociatiei unde sunteti membrii.

Vă așteptăm sa va inscrieti!

Relații suplimentare și informații la secretariatul Asociației, telefon 0244-337931.